Ono sa to možno zdá BYŤ až príliš komplikované, pochopiť spiritualitu a svet, ale čím viac ho chceme chápať, tým viac sa v tom zamotávame. Tak čo to spraviť práve naopak? Celý svet a jeho chápanie je príliš komplikované, tak prečo si to zbytočne komplikovať?

Žijeme v 3D, duálny život. Dobro a zlo. Čierna a biela. Veľký a malý. A niečo medzi tým. A práve to niečo medzi tým, môže ale nemusí byť práve ta spiritualita a ten svet. Tak poďme po poriadku.

Spiritualita ako taká má dosť veľa ďalších pomenovaní a podôb. Ale tá najzákladnejšia je proste len duša. Naše vnútro, to svedomie, tá intuiícia. Je dosť ťažké nájsť to správne meno, aby tomu chápal každý. Ale hovorme jej len duša. Nikto ju nikdy nevidel, nikto ju nevie chytiť, nevie ovládať. Je to to, čo nám našepkáva a zároveň nás aj chráni. Dušu nevieme ovyplyvniť. A ani sa o to nepokúšajme. Zo sprituálneho hľadiska, je to „najčistejšie“ čo máme, čo nás tvorí. Duša je energia, ktorá sa neustále premieňa, nikdy nevznikla a ani nikdy nezanikne. Len zmení podobu. Teraz má podobu práve takú, ako je v tvojej telesnej schránke, a je niekde za očami, ktoré čítajú tieto riadky. Nesnaž sa to pochopiť. Len sa nechaj viesť. Z nejakého dôvodu si rozklikol tento článok, a možno si len potreboval si spomenuť na to, že tá duša tu stále je. Trošku sa NAPOJIŤ opäť na seba, na svoju podstatu. Duša je súčasťou vesmíru, energie, ktorá opäť tu stále bola a bude, len mení svoju podobu. Si súčasťou vesmíru. Súčasťou celku, ktorý len mení svoj možno aj charakter.

Teraz máš možnosť sa trošku ztíšiť, a obzvlášť, v tomto rýchlom konzumnom svete, v ktorom sme. Nie je to ani dobré a ani zlé. Je to len proces, len je potreba nájsť ten balanc. A duša ho má. Čo Ti práve Teraz šepká? Máš vypnúť telefón? Zacvičiť si yógu? Isť do prírody? Tak to sprav. A potom sa vráť, a prečítaj si tento článok ešte raz.

Počúvaj svoje vnútro, daj možnosť sa opäť svojej duši prejaviť.

Toto je tá spiritualita.

Návrat hore